Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€

Αναζήτηση

Ευεξία

Ευεξία

Υπάρχουν τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών τύπων βακτηρίων που ζουν στο έντερό μας, γνωστά ως μικροβίωμα ή μικροχλωρίδα του εντέρου μας. Το σύνολο αυτών των μικροοργανισμών διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της συνολικής ευεξίας – από την πέψη και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος ως την ορμονική ισορροπία και την ψυχική υγεία. Η ισορροπία της εντερικής μικροχλωρίδας είναι δυνατό να διαταραχθεί τους χειμερινούς μήνες ιδιαίτερα σε περιόδους έξαρσης ιώσεων, κατά τη διάρκεια θεραπείας με αντιβιοτικά, σε περιόδους  άγχους-στρες ή μη ισορροπημένης διατροφής. Οι ειδικοί σας συμβουλεύουν να διατηρήσετε την ευεξία σας την περίοδο του χειμώνα.

  1. Χαμηλώστε την ένταση της θέρμανσης

Αποφύγετε την άσκοπη χρήση θέρμανσης καθώς η υψηλή θερμοκρασία διαταράσσει την ισορροπία του ρινικού μικροβιώματος και το καθιστούν πιο ευαίσθητο έναντι ιών και επιβλαβών βακτηρίων. Εάν δεν μπορείτε να χαμηλώσετε την ένταση της θέρμανσης στο χώρο εργασίας σας, εκμεταλλευτείτε το διάλειμμά σας για να κάνετε μια βόλτα ώστε να δώσετε στους ρινικούς σας πόρους μια δροσιστική ανάσα.

  1. Καταναλώστε τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι έως και το 70% των κυττάρων του ανοσοποιητικού μας συστήματος βρίσκονται στο έντερο και ότι τα φιλικά βακτήρια του εντέρου μας παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση όπως το γιαούρτι, το κεφίρ και το ξινολάχανο θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της μικροχλωρίδας του εντέρου για την υποστήριξη του γαστρεντερικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

  1. Κάντε θετικές σκέψεις

Το πρωί σκεφτείτε κάτι για το οποίο είστε ευγνώμων και διώξτε όλα τα αρνητικά συναισθήματα. Η διαδικασία αυτή θα σας κάνει να αισθανθείτε καλά και θα σας χαρίσει ευεξία και ικανοποίηση για τον εαυτό σας.

  1. Κοιμηθείτε καλά

Ο ύπνος αποτελεί ζωτικής σημασίας διαδικασία για τη διατήρηση της υγείας και την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του οργανισμού. Χαρίστε στον εαυτό σας έναν αναζωογονητικό νυχτερινό ύπνο ιδανικά μεταξύ 10 μ.μ. και 6 π.μ.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του phactory.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@phactory.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.