Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€

Αναζήτηση
Philips Avent Classic+ Νέο Μπιμπερό με Θηλή Μεταβλητής Ροής 3m+, 330ml [563/17]

Philips Avent Classic+ Νέο Μπιμπερό με Θηλή Μεταβλητής Ροής 3m+, 330ml [563/17]

Κωδικός προϊόντος: 9062
WEB OFFER Only!
11.99€ ΕΚΠΤΩΣΗ: -33% 8.03€
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 97 Πόντους

AVENT 563/18

1 μπιμπερό Classic+ (νέο)

11oz/330ml

Θηλή μεταβλητής ροής

Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση των κολικών και της δυσφορίας*

Η αγαπημένη μας σειρά Classic έχει βελτιωθεί για να προσφέρει στο μωρό σας ακόμη πιο ευχάριστο τάισμα. Το κλινικά δοκιμασμένο σύστημα κατά των κολικών έχει ενσωματωθεί στη θηλή, ώστε να συναρμολογείτε και να καθαρίζετε το μπιμπερό ακόμη πιο εύκολα.

Λειτουργίες προϊόντος
Εργονομικό σχήμα για εύκολο κράτημα

Χάρη στο μοναδικό του σχήμα, το μπιμπερό αυτό προσφέρει μοναδική ευκολία πιασίματος και κρατήματος προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, για μέγιστη άνεση, ακόμη και για τα μικροσκοπικά χεράκια του μωρού σας.

Σύστημα για αποδεδειγμένη μείωση των κολικών*

Σε αντίθεση με άλλα μπιμπερό, το κλινικά δοκιμασμένο σύστημα κατά των κολικών έχει ενσωματωθεί στη θηλή, διευκολύνοντας τη σωστή συναρμολόγηση του μπιμπερό. Καθώς ταΐζετε το μωρό σας, η μοναδική βαλβίδα της θηλής ανοίγει και επιτρέπει την είσοδο του αέρα στο μπιμπερό και όχι στην κοιλίτσα του μωρού.

Συμβατότητα με τη σειρά Philips Avent

Το μπιμπερό Philips Avent Classic+ είναι συμβατό με τα περισσότερα προϊόντα της σειράς Philips Avent. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το μπιμπερό Classic+ μόνο με τις θηλές Classic+.

Λίγα μέρη, για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση
Το νέο μπιμπερό Classic+ έχει μόνο 4 μέρη, για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση.

Φαρδύς λαιμός και λίγα μέρη για εύκολο καθαρισμό

Με μόνο 4 μέρη, φαρδύ λαιμό και στρογγυλεμένες γωνίες, τα μπιμπερό μας καθαρίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Μείνετε ήσυχοι ότι το μπιμπερό σας θα είναι πεντακάθαρο σε χρόνο μηδέν.

Μείωση της δυσφορίας, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες

Ο ύπνος και η διατροφή είναι πολύ σημαντικά για να είναι το μωρό σας υγιές και χαρούμενο. Πραγματοποιήθηκε μια τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η σχεδίαση του μπιμπερό επηρεάζει τη συμπεριφορά του βρέφους. Όπως αποδείχτηκε, το μπιμπερό Philips Avent Classic μειώνει σημαντικά το κλάμα κατά 28 λεπτά την ημέρα σε σύγκριση με το άλλο μπιμπερό (46 λεπτά και 74 λεπτά αντίστοιχα, p=0,05), κάτι που ήταν ιδιαίτερα εμφανές κατά τη διάρκεια της νύχτας.*

Χωρίς διαρροές για ευχάριστο τάισμα

Το νέο μπιμπερό Classic+ είναι σχεδιασμένο για να αποφεύγετε τις διαρροές όταν ταΐζετε το μωρό σας, προσφέροντας μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

Το μωρό ελέγχει τη ροή του γάλακτος, με αποτέλεσμα την καλύτερη πρόσληψη της τροφής και τη μείωση του ρεψίματος και των αερίων

Η μοναδική βαλβίδα της θηλής διπλώνει ανάλογα με το ρυθμό που τρώει το μωρό σας. Έτσι, το γάλα ρέει με την ταχύτητα που επιλέγει το μωρό, ώστε να τρώει όσο χρειάζεται χωρίς να "βγάζει" την τροφή, να ρεύεται και να έχει αέρια.

Διαθέσιμες θηλές διαφορετικής ροής

Η σειρά Philips Avent Classic+ προσφέρει θηλές με διαφορετικούς ρυθμούς ροής, σύμφωνα με την ανάπτυξη του μωρού σας. Να θυμάστε ότι οι ενδείξεις ηλικίας δίνονται κατά προσέγγιση, καθώς το κάθε μωρό αναπτύσσεται με το δικό του ρυθμό. Όλες οι θηλές διατίθενται σε συσκευασίες των δύο: επιλέξτε ανάμεσα σε θηλές για νεογνά, αργής, μέτριας, γρήγορης και μεταβλητής ροής.

Χωρίς BPA

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2011/8/ΕΕ), το μπιμπερό Philips Avent Classic+ είναι κατασκευασμένο από υλικό χωρίς BPA (πολυπροπυλένιο).

Barcode: 8710103696780

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του phactory.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@phactory.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.