Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€

Αναζήτηση
Doctor's Formulas Artenorm 60 κάψουλες

Doctor's Formulas Artenorm 60 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 13009
WEB OFFER Only!
26.37€ ΕΚΠΤΩΣΗ: -33% 17.67€
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 213 Πόντους

Το νέο προϊόν της Doctor’s Formulas ARTENORM περιέχει το τιτλοδοτημένο ξηρό εκχύλισμα από φύλλα ελιάς Benolea®, το οποίο συμβάλλει στην διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης και στην υποστήριξη των λειτουργιών του καρδιαγγειακού συστήματος .

Το Benolea® είναι ένα μοναδικό συστατικό που εξάγεται από τα φύλλα της ελιάς (Olea europaea L.) και είναι τυποποιημένο ώστε να περιέχει μόνο τους σωστούς τύπους πολυφαινολικών ενώσεων , και ακριβώς στις σωστές αναλογίες , για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας . Είναι επίσης κλινικά αποδεδειγμένο , ασφαλές και αποτελεσματικό . Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό ικανό να προστατεύσει τα αγγεία από την κυτταρική βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες .

Επιπρόσθετα , δύο κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν τα θετικά αποτελέσματα του Benolea®, τόσο στις καρδιαγγειακές λειτουργίες γενικά , όσο και στη διαχείριση της αρτηριακής πίεσης .

Συμπερασματικά , το ARTENORM μπορεί να συμβάλλει

  • Στην ρύθμιση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης
  • Στην αγγειακή προστασία
  • Στην ρύθμιση των υγιών επιπέδων ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων
  • Στα υγιή επίπεδα ζαχάρου

Barcode: 5200403400451

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του phactory.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@phactory.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.