Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€

Αναζήτηση
Gehwol Toe Dividers Small,3τεμ [1126809]

Gehwol Toe Dividers Small,3τεμ [1126809]

Κωδικός προϊόντος: 7045
WEB OFFER Only!
10.08€ ΕΚΠΤΩΣΗ: -25% 7.56€
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 81 Πόντους

Ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και περιποίησης από την GEHWOL, για την υγεία των ποδιών σας!

Φροντίζουμε τα πόδια μας όπως τους αξίζει! Τα πόδια μας καταπονούνται ιδιαίτερα στη διάρκεια της ημέρας, καθώς φέρουν το «βάρος» κάθε δραστηριότητάς μας. Επομένως, έχουμε ένα λόγο παραπάνω να τους παρέχουμε συστηματικά και με συνέπεια τη φροντίδα που χρειάζονται ώστε να αποφεύγουμε παθήσεις και να τους εξασφαλίζουμε ομορφιά και υγεία!

Gehwol Toe Dividers Small - Διαχωριστής δακτύλων ποδιού Μικρού μεγέθους

Αντιπιεστικό και προστατευτικό επικάλυμμα πολυμερούς γέλης.

Aνακούφιση στα μέτρα σας!


Επικάλυμμα απο μαλακό, υψηλής ελαστικότητας υλικό, φιλικό στο δέρμα, για προστασία από πίεση. Ανακουφίζει από ερεθισμένους κάλους μεταξύ των δακτύλων και προστατεύει από πληγές τριβής και ερεθισμούς του δέρματος. Είναι ένα εκπληκτικός ελαστικός διαχωριστής δακτύλων ποδιού με ανατομικό σχεδιασμό που επιτρέπει το διαχωρισμό των επικαλυπτόμενων δακτύλων. Έχει τέλεια εφαρμογή στο σχήμα του ποδιού και των δακτύλων. Ενεργεί υποστηρικτικά σε θεραπείες, ενώ είναι ιδανικό για ρευματικούς ασθενείς.

Σημείωση: Ο σχηματισμός των κάλων εκτός του ότι μας ενοχλεί αισθητικά, πολλές φορές προκαλεί και πόνο. Προσοχή όμως, σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσετε μόνοι σας να τους αφαιρέσετε «κόβοντάς» τους! Είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό! Αντιμετωπίστε το με τη χρήση των ειδικών επικαλυμμάτων ενώ για δύσκολες περιπτώσεις απευθυνθείτε σε εξειδικευμένους γιατρούς.

Σημαντικό: Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε σημάδια στο δέρμα ή στα νύχια, παραμορφώσεις των δακτύλων ή των νυχιών, επίμονους πόνους στα πόδια ή οτιδήποτε που κρίνετε ανησυχητικό, απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό, ποδολόγο, δερματολόγο ή ορθοπεδικό.

Συσκευασία με 3 τεμάχια.

Barcode: 4013474116357

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του phactory.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@phactory.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.