Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€

Αναζήτηση
Hartmann Medicomp γάζες non-woven αποστειρωμένες 5x5cm 2x25τμχ 411074

Hartmann Medicomp γάζες non-woven αποστειρωμένες 5x5cm 2x25τμχ 411074

Κωδικός προϊόντος: 55371
WEB OFFER Only!
4.09€ ΕΚΠΤΩΣΗ: -43% 2.33€
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 36 Πόντους

Medicomp γάζες αποστειρωμένες non-woven

Medicomp γάζες προορίζονται για γενική φροντίδα τραυμάτων σε επεμβάσεις εξωτερικών και εσωτερικών ασθενών.

Medicomp γάζες non-woven αποστειρωμένες χαρακτηριστικά

  • Απορροφητικό και απαλό μη υφαντό ύφασμα 4 στρώσεων,
  • Η συμπίεση επιτρέπει στον αέρα να περάσει καλά,
  • Δεν περιέχει συνδετικά μέσα ή οπτικά λαμπρυντικά (το μη υφασμένο ύφασμα είναι καθαρά μηχανικά συνδεδεμένο)
  • Οι κομπρέσες συσκεύαζονται ανά δύο στη συσκευασία – εύκολο να κοπεί ή να χρησιμοποιηθεί ως μεγαλύτερο μέγεθος

Γάζες αποστειρωμένες non-woven γενικά

Medicomp γάζα την τελευταία δεκαετία, η έρευνα έχει ανοίξει πολλές νέες προοπτικές όσον αφορά τη θεραπεία των τραυμάτων. Τα σύγχρονα επιθέματα δεν περιορίζονται απλώς στην κάλυψη και στην απορρόφηση του εξιδρώματος των τραυμάτων καθώς, με τους διαφορετικούς τρόπους δράσης τους, μπορούν να πετύχουν σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα συμμετέχοντας ενεργά στην επούλωση του τραύματος και ενισχύοντας τη φυσική διαδικασία επούλωσης. Τα θεραπευτικά τους οφέλη, ιδίως στη θεραπεία τραυμάτων βραδείας επούλωσης, είναι αξιοσημείωτα. Η HARTMANN σε συνεργασία με τη Roi Medicals αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές επιθεμάτων τραυματολογίας, από κλασικά έως μετεγχειρητικά επιθέματα, γάζες και επιδέσμους συγκράτησης.

Γάζα από μη υφασμένο υλικό με δομή γάζας από 70% κυτταρίνη και 30% ίνες πολυεστέρα. Χωρίς συγκολλητικά υλικά και φθορίζοντα λευκαντικά μέσα. Εξαιρετικά απορροφητικά, απαλά και αεροδιαπερατά. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και ως επιθέματα με τομή.
Οι γάζες Medicomp χρησιμοποιούνται για την περιποίηση του τραύματος και την αιμορραγία . Η μη υφαντή υφή του βαμβακιού , δηλαδή οι ίνες διατηρούνται τυχαία, είναι γνωστή για το μικρό βάρος και την υψηλή απορροφητικότητα. Αν και λιγότερο υδρόφιλη από την υφασμένη γάζα, η γάζα Medicomp έχει απαλότητα και ελαφρότητα που την καθιστούν πολύ μαλακή στη χρήση της. Εξ άλλου, δεν αφήνει χνούδι στην πληγή.
Η απορροφητική της ιδιότητα την επιτρέπει να εφαρμόζει απολυμαντικό στο δέρμα και το καθιστά πολύ πρακτικό εργαλείο για να σταματήσει η αιμορραγία. Η γάζα Medicomb μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν επίδεσμος , χάρη στη διαπερατότητα του αέρα, που επιτρέπει στην αναπνοή της πληγής.

 Εφαρμογές

  • Για τη γενική περιποίηση τραυμάτων.
  • Κατάλληλα για χρήση ως τολύπια και ως επιθέματα για χειρουργικές μικροεπεμβάσεις στα εξωτερικά ιατρεία, στους θαλάμους νοσηλείας και νοσοκομεία  γενικότερα.
  • Ιδανικά για την περιποίηση τραυμάτων σε περιπτώσεις διασωλήνωσης, τραχειοστομίας και τοποθέτησης σωλήνων προέκτασης.
  • Κατάλληλα για τον καθαρισμό και την περιποίηση τραυμάτων κατ’ οίκον.

Barcode: 4049500306270, 4049500658881

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του phactory.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@phactory.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.