Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€

Αναζήτηση
Elgydium Clinic 15/100 Εξαιρετικά Μαλακή Οδοντόβουρτσα

Elgydium Clinic 15/100 Εξαιρετικά Μαλακή Οδοντόβουρτσα

Κωδικός προϊόντος: 32321
WEB OFFER Only!
7.25€ ΕΚΠΤΩΣΗ: -33% 4.86€
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 59 Πόντους
Η οδοντόβουρτσα ELGYDIUM Clinic 15/100 Extra-Soft είναι μαλακή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της δεύτερης και τρίτης εβδομάδας μετά από χειρουργείο στη στοματική κοιλότητα. Πρόκειται για την τέλεια μεταβατική οδοντόβουρτσα μετά από επέμβαση ή για μια ιδανική λύση αν αναζητάτε μια μαλακή καθημερινή οδοντόβουρτσα.
Απαλές ίνες από νάιλον για τα δόντια και τα ούλα.
Εξαιρετικά απαλές ίνες. Κατάλληλη για αποστείρωση σε φούρνο μικροκυμάτων. Ευαίσθητα δόντια. Προστατευτικό καπάκι. Εργονομική.

Στις εβδομάδες που ακολουθούν μια χειρουργική επέμβαση στη στοματική κοιλότητα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά το βούρτσισμα. Η καλή στοματική υγιεινή είναι απαραίτητη για την αποφυγή επιπλοκών, αλλά ο κίνδυνος τραυματισμού ή ερεθισμού εξακολουθεί να είναι υπαρκτός όταν χρησιμοποιείτε μια παραδοσιακή οδοντόβουρτσα. Η απαλή οδοντόβουρτσα ELGYDIUM Clinic 15/100 είναι επίσης κατάλληλη για αποστείρωση σε φούρνο μικροκυμάτων (1 λεπτό στα 600 W με νερό)*. Οι τέλεια αποστρογγυλεμένες ίνες διευκολύνουν τη σταδιακή και ομαλή επιστροφή στις καλές συνήθειες βουρτσίσματος από τη δεύτερη και τρίτη εβδομάδα μετά την επέμβαση.

Λίγα λόγια από τον ειδικό μας 

Μετά από ένα χειρουργείο στη στοματική κοιλότητα, η χρήση μιας κανονικής οδοντόβουρτσας, ακόμη και μαλακής σκληρότητας, ίσως να μην είναι η κατάλληλη καθώς μπορεί να ερεθίσει τα ούλα. Ωστόσο, είναι σημαντικό για τους ασθενείς να ακολουθούν μια καλή στοματική υγιεινή για να αποφύγουν τυχόν επιπλοκές.

Πλεονέκτημα

Οι υψηλής ποιότητας, τέλεια αποστρογγυλεμένες ίνες 0,15 χιλιοστών είναι ιδανικές για χρήση κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που ακολουθούν τη χειρουργική επέμβαση στο στόμα, αλλά και για καθημερινή χρήση.

Οφέλη

• ΑΠΑΛΗ : μαλακή οδοντόβουρτσα με υψηλής ποιότητας, τέλεια αποστρογγυλεμένες ίνες 0,15 χιλιοστών.

• ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ : συνιστάται για χρήση 8 έως 21 ημέρες μετά από χειρουργική επέμβαση στη στοματική κοιλότητα, να χρησιμοποιείται σε συνέχεια της οδοντόβουρτσας ELGYDIUM CLINIC 7/100.

• ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ : Το προστατευτικό καπάκι για την κεφαλή επιτρέπει την αποθήκευσή της και την προστασία του σχήματος των ινών για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Είναι επίσης κατάλληλη για αποστείρωση σε φούρνο μικροκυμάτων στα 600 W για μόλις ένα λεπτό με την κεφαλή βυθισμένη σε νερό.



Barcode: 3577057054272

Σε περίπτωση ευαισθησίας των ούλων, συνδυάστε αυτήν την οδοντόβουρτσα με την οδοντόπαστα Arthrodont για γρήγορη επαναφορά των ούλων στην υγιή τους κατάσταση.
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του phactory.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@phactory.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.